Loading...

Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου Ανατόλια 2012

 

Μέσα σε ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2012 του Κολλεγίου Ανατόλια στις 27 Ιουνίου 2012.

 Συνολικά αποφοίτησαν 228 μαθητές από τα δύο Λύκεια του Ανατόλια και από την τάξη του International Baccalaureate (I.B.).

 Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι μαθητές των δύο Λυκείων και του Προγράμματος του Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ), καθώς επίσης και όσοι ξεχώρισαν με την ενεργό συμμετοχή τους στις αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες του σχολείου και στις επιδόσεις τους στο μάθημα της αγγλικής γλώσσας.

 Ο εξαιρετικός πιανίστας, συνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια Γιώργος Λαζαρίδης ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ο οποίος μίλησε στους τελειοφοίτους με αφετηρία την δική του πορεία στη ζωή και ανέπτυξε τρεις άξονες που την καθόρισαν:

 « … Θα σας μιλήσω επάνω σε  τρείς άξονες, που λίγο πολύ,  διαμόρφωσαν την στάση ζωής  που σήμερα αισθάνομαι πως υιοθετώ:

 Τον Έρωτα,  την  Φαντασία,  και  το Φιλότιμο».

Πρόσθεσε βέβαια ότι « … δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να σας καθοδηγήσω για τον δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία. Άλλωστε η επιτυχία  είναι τις περισσότερες φορές  υπόθεση εσωτερικής ικανοποίησης και όχι απαραίτητα ευρείας αποδοχής. Έτσι, σε κάθε περίπτωση,  η επιτυχία δεν μπορεί να οριστεί ανεξάρτητα από την ευτυχία,  που αφενός είναι κι αυτή  εσωτερική, προσωπική υπόθεση   και  αφετέρου -εξ ορισμού - καθορίζεται και από την τύχη στη ζωή του καθενός μας. Σας εύχομαι λοιπόν, κατ’ αρχήν,  καλή τύχη.»

Την τελετή αποφοίτησης τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της διοίκησης, του διδακτικού προσωπικού καθώς και γονείς και φίλοι των τελειοφοίτων.

Στιγμιότυπο από την τελετή αποφοίτησης

Οι τελειόφοιτοι του 1ου Λυκείου

Οι τελειόφοιτοι του 2ου Λυκείου

Οι τελειόφοιτοι του τμήματος Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ)

Ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια Γιώργος Λαζαρίδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του

Η Αναπληρώτρια Γενική Πρόξενος του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ της Θεσσαλονίκης Marsha Lance απονέμει βραβείο σε αριστούχα μαθήτρια του Κολλεγίου Ανατόλια

Οι τελειόφοιτοι κατά τη διάρκεια της μουσικής παρένθεσης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Γιάννης Ρεντζεπέρης απονέμει βραβείο Αγγλικής γλώσσας σε μαθήτρια του Κολλεγίου Ανατόλια

Στιγμιότυπο από την απονομή των Βραβείων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια "εν Αθήναις" Χρυσάνθη Φούντου απονέμει βραβείο σε μαθητή του Κολλεγίου Ανατόλια


Share